PORTFOLIO

Online talkshow Prinsjesdag 2020

Het is een jarenlange traditie. Tijdens Prinsjesdag organiseert VNO NCW Noord samen met Rabobank Stad en Midden-Groningen, KPMG en PlasBossinade ieder jaar het Prinsjesdagdiner. In 2020 werd het een online talkshow met een noordelijke kijk op de miljoenennota. Ik nam de presentatie voor mijn rekening en bedacht samen met de organisatie het concept. 

Online talkshow Blijf in Beweging 

In opdracht van Up Nederland maakten we deze talkshow met gasten in de studio en veel live verbindingen. Onder andere hersenprofessor Erik Scherder was te gast. Samen met Annewiep Bloem en Alet Klarenbeek bedacht ik het concept voor de talkshow. 

Hoe een restaurant snel inspeelt op de lockdown

Hoe gaat een gemeente en zijn inwoners om met de coronacrisis? Tijdens de lockdown maakten wij verschillende video’s om dat te laten zien. We hebben samen met de afdeling communicatie van de gemeente Waadhoeke de gehele productie gedaan voor de serie films. Op deze manier kon de gemeente makkelijker communiceren met de inwoners. 

Loonbedrijf Westra

Voor het symposium Sterren van Waadhoeke maakten we drie portretten van opvallende bedrijven uit de regio. Loonbedrijf Westra wordt geleid door twee broers. Dat de landbouw voorop loopt met technologie werd in deze film heel duidelijk. 

Muziek maken in coronatijd

Een van de mooiste film uit het project Waadhoeke in coronatijd. Wij volgenden een fanatieke muzikant die eindelijk weer mocht oefenen met haar korps in Menaam.

ICON YACHTS

In Noordwest Friesland is een SWOT analyse gemaakt op het gebied van de economie. Samen met cameraman en editor Jorrit Meinsma maakte ik reportages van bedrijven die een grote impact hebben. Deze films waren te zien tijdens de livestream waarin ik de rol als presentator op me nam. Ook het concept voor het programma en de draaiboeken zijn grotendeels door mij bedacht.