WIE IK BEN

Wie ik ben

Het liedje Mine is Yours van de Cold War Kids is een van mijn favoriete nummers. Vanwege de lekkere muziek, maar vooral door de tekst… Wat van mij is, is ook van jou.

Dat is waarom ik dit bedrijf ben begonnen. Als journalist en presentator bij Omrop Fryslân zie ik al jaren dat mensen en organisaties worstelen met het vertellen van hun verhaal. Ik deel graag mijn kennis met anderen zodat iedereen zijn verhaal weet te vertellen. Want daar word ik gelukkig van. 

De passie voor verhalen is al vroeg begonnen. Als zoon van een sportjournalist werd ik ieder weekend meegenomen naar voetbalwedstrijden en wielerkoersen. De geur van gras vermengt met zweet, douchegel en frituurvet. Hevig transpirerende sporters die meteen na een wedstrijd vol emotie vertellen over winst of verlies. Het roept nog steeds allerlei beelden op.

Daar is het zaadje gepland dat nu ontkiemd is tot een vruchtbare journalistieke carrière.

Vanaf 2004 werk ik voor Omrop Fryslân. Eerst als verslaggever bij de radio en later als presentator van talkshows als Need op Freed, Bynt en Fryslân Hjoed.

Sinds 2015 combineer ik het werk bij de Omrop met mijn eigen bedrijf en deel ik mijn presentatievaardigheden en journalistieke kennis met een grote groep opdrachtgevers.

Mijn thuisbasis is de Ster van de Elfsteden: Franeker. In deze prachtige historische academiestad woon ik met mijn vrouw en twee jongens. Het is ook de plek waar ik veel van mijn trainingen geef.

Maak een afspraak